There was an error in this gadget

Happy Holiday

                                                 السلام عليكم

 Selamat Bercuti semua :)
Wah ! Dah lama x uptdate blog.Dah lapuk aku punyer blog.Nevermind lorh.Cuti dah bermula so,dah keluar dari PENJARA.Hehehe.*speechless* Sebenarnye xtau tau nak post pasal ape.Ok!

MAJLIS JAMUAN AMAL PERDANA !!





Meriah kot majlis tu.Form 5 & 4 je yang uruskan majlis pada malam tu.We all duduk je kat atas blok akademik tuh.Letih gak lah duduk bertenggek kat tepi koridor tuh without kerusi.Memanglah ade kerusi kat kelas tapi bile duduk atas kerusi tuh jadi rendah xnampak pulak kat bawah tuh! Alahai ~.
Dengar cite sekolah invite MB tapi,batang hidung MB pon aku x nampak.Tahulah yang MB xjadi datang.Redho je lah kn? Hahaha.
Aku balik malam tu jugak.Malas nak tunggu esok.Alang-alang rumah aku dekat je,balik teros je lah malam tuh.Taktau lah event tu abis pukol berapa sebab aku balik awal lah jugak :)
Anyway,enjoy tengok nasyid malam tuh :)
Dah kering idea!

Stop jelah kn? Ok Bye !






~New School,New Experience!~

10/6/2012
aku dapat tukar kat Imtiaz K.Berang.Fisrt at all,mule-2 memang happie sangat-2.Hari Ahad tuh aku pergi daftar kt sekolah tu.Bla.Bla-2...... dah siap daftar.aku ditempat kan dalam kelas 1 Ibnu Kathir.kat kemaman nafi' tapi kat k.berang Ik plak.of fine.. syikin pon dapat tukar IKB jugak tapi,dia kelas AA.lepas dafar bagai.. aku,shikin and our parents pergi kt asrama.mase smpai tuh diorang tengah rehat solat.aku pon selumber je bagi salam & masuk.lepas berkenalan semua.kemas barang..(sian syikin ibu dia tinggal gitu je dia kemas barang sorang-2).lepas mak aku ngan akak aku kemas barang aku pon balik kejap.(ops! lupe aku ad kakak.hehe.)sume org tertnyer-2 'wah! adik kak akmal ke.? aku senyum je.mane ade3 mase nak jawab soalan diorang yg banyak tu kan?haha ari tu aku xpergi sklh keesokan nye bru aku pg sklh.aku ngn syikin just tido je dalam dorm.peraturan kat sinie mmg laen gile ! lengang gitu je mase.kt kemaman xde lh nak duduk diam-2 je.kejap buat keje tu.kejap buat keje nie.~alahai mmg sibok lah. aku ingat lagi time last aku pegi kat kemaman,diorang sedih gile tapi,aku xnangis malu.haha.last-2 aku tinggalkan satu bantal smile kat kawan aku & aku tinggalkan surat kat kawan-2 aku yg tertentu..bhaha
11/6/2012
pagi tu aku pegy sekolah cam biase.lepas tasmi' masuk kelas lah ape lagi :P.wah sume budak laki tanyer,'budak baru ke? aku diam je.mmg kt IKB dalm kelas mmg bising.kt kemaman tolong r kalu nak bising-2 cam nie.haha..jalan-2 jumpe ngn sepupu aku,dia form 5 kat tu.dia tegur aku.sume org hairan.aku buat donno je.lepas tu baru au explain kat diorang.haha.diorang terkejut wei!haha.padam muke korang! ingat aku alone ke kt ni.haha.
12/6/2012 & seterus nya
sedar xsedar aku dah 5 bulan kt sinie.happy? mule-2 je.tapi lame-2 kureng dh happy tu.tapi nak taknak tu lah sekolah aku sampai form 5.~alamak! mmg happy mule-2 tapi,aku xdh x heran sbb aku dh lali dengan kehidupan IKB.xsngke ad lagi dari IK pindah kt IKB.kak zaty,syikin & nurin.kak zaty lah tempat aku ngadu masaalah xpon kat syikin.aku xsngke kehidupan kt IKB macam nie.dh lh lupekn sje! =)~ oklah! malas nak post panjang-2. bye.chow dulu.